ECOR POS til servicefag

ECOR POS kan levere et komplet regnskab- og kassesystem til service og salg i samarbejde med ServicePOS

Kontakt os

Det komplette system
til service og reparation

ECOR POS vil yde den bedste service til jer, der også går op i høj service. Derfor har vi valgt et samarbejde med et online kassesystem, der er skræddersyet til netop serviceindustrien. ServicePOS er det eneste dedikerede online kassesystem til dig, der både har salg og service i din forretning.

Med ECOR POS til serviceindustrien får du et online kassesystem med:

  • Indbygget kasse
  • Lagerstyring
  • CRM
  • Integrationer til bl.a. webshop og økonomisystem.
  • Regnskab
  • Revision

Få glade kunder

Med alle dine data i “skyen” har du fuldstændig styr på, hvad dine kunder har fået lavet, og du kan gensende kvitteringer og meget mere. På den måde kan du sikre den bedst mulige betjening af dine kunder.

Spar tid

ECOR POS giver sammen med ServicePOS et samlet system, der giver dig overblik og gør de daglige processer enklere. Så kan du spare tid og bruge dine kræfter på den ting, der giver mest mening – at gøre dine kunder glade.

Maksimer dit overskud

Tjen flere penge på dine kunder med funktioner som automatiske serviceindkaldelser og integration til forskellige markedsføringsværktøjer.

Det komplette system til service og reparation

Med ECOR POS til servicefagene, får du et system, der er nemt at bruge og har alle de funktioner, du har brug for. Derudover får du bogføring og revision, så det eneste du skal tænke på, er at yde en god service.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev