Warning: A non-numeric value encountered in /customers/2/f/8/ecor.dk/httpd.www/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5607

Kundeudtalelser

ECOR har ca. 180 kunder, heraf ca. 50 kunder med lønadministration (Proløn, Bluegarden og Danløn).

Vi udarbejder fuldt bogholderi/administration for ca. 10 kunder – vores største kunde har en omsætning på ca. 60 mio. kr. og har 70 ansatte (primært 14 dags lønnede).ECOR – kan anbefales

Jeg har brugt ECOR i mange år med stor tilfredshed. Dygtige, pålidelige, hjælpsomme, god atmosfære.

Ruth Nielsen

Indehaver, Klinik Ham & Hende

Revisorfirma i topform

Efter jeg skiftede til ECOR, er min bogføring kommet til at spille maks og det samme med årsregnskabet. Jeg har fået ekstra tid til at koncentrere mig om min virksomhed, efter ECOR har taget over. ECORs priser er yderst fair, og man får  trukket det fra i skat man kan (også ting jeg ikke var klar over, der kunne trækkes fra). Så søger du en revisor man kan regne med og som overholder ens aftaler og deadlines, er ECOR det helt rigtige valg.

Christian Almvig

Indehaver, Kaffe

Super gode og effektive

Det er første gang, jeg giver 5 stjerner. Det skal være mere end fremragende og verdensklasse for at få 5 stjerner fra mig, men det har ECOR fortjent.

Christian Steenfat

Netværkskoordinator, Netsøg

God service!

Jeg kan varmt anbefale ECOR – professionelt håndværk og konkurrencedygtig pris.

Mads Clemmensen

Indehaver, Foodjob