Warning: A non-numeric value encountered in /customers/2/f/8/ecor.dk/httpd.www/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5607

 

 

 

 

 

 

 

 

ECOR tilbyder – med afsæt i jeres behov – en aftale om bogholderi hos jer. Det kan være alt fra flere dage om ugen til få dage om måneden.

Bogholderen kommer ud til jer og bogfører, fakturerer, laver løn, momsregnskab, indberetter til skat mv.

I vil desuden have mulighed for at få besvaret spørgsmål vedrørende bogføring, regnskab, økonomistyring mv.

Effektivisering af bogføring og administration
Vi kan effektivisere bogføringen og det administrative arbejde, fordi vi har stor praktisk erfaring med at forenkle og strømline arbejdet til fordel for kunden.

Vi oplever ofte, at vores kunder sparer tid og penge på området.

Vi lægger vægt på, at vi fra starten laver et setup, der passer til jeres virksomheds dagligdag.

Det sker i tæt dialog og sparring med registreret revisor Kurt Hundebøll.

Vores bogholder vil naturligvis med tiden lære jer rigtig godt at kende. Koblet med egne erfaringer fra andre virksomheder, erfaringsudveksling med kolleger og de registrerede revisorer i ECO Regnskab vil bogholderen derfor løbende kunne forbedre bogføringen og det administrative setup.

E-conomic
I vores arbejde bruger vi online regnskabsprogrammet E-conomic. Vi tilpasser E-conomic, så I får præcis de informationer, I har brug for.

Med udgangspunkt i E-conomic sørger vi for løbende ajourført bogføring, opdaterede perioderapporter og en effektiv debitorstyring.

Vi tilpasser E-conomic med specialløsninger, så vi får præcis de informationer tilgængeligt, som I ønsker. Vi har flere personer koblet på forskellige arbejdsfunktioner, så vi altid kan holde prisen helt skarp og aldrig stå uden mulighed for at servicere jer.

Den moderne og fleksible bogholder

Med udgangspunkt i E-conomic, online bogføringsprogram, sørger vi for løbende ajourført bogføring, opdaterede perioderapporter og en effektiv debitorstyrring. Vil tilpasser E-conomic med specialløsninger, så vi får præcis de informationer tilgængeligt, som I ønsker. Vi har flere personer koblet på forskellige arbejdsfunktioner, så vi altid kan holde prisen helt skarp og aldrig stå uden mulighed for at servicere jer.

Mangler du hjælp?

Udover der altid er mulighed for at få rådgivning og assistance hos en af vore registrerede revisorer, vil der blive knyttet en nøgle person til jeres virksomhed, så i opnår fortrolighed omkring løbende spørgsmål. Ring til Kurt Hundebøll på 30 80 72 30, og aftal et uforpligtende besøg på jeres virksomhed. Vi kan tilbyde løsninger baseret på anvendte timer eller på en fast månedlig pris.

Vi fikser dit regnskab hos Eco Regnskab

Den moderne og fleksible bogholder

ECO Regnskab løser virksomhedens bogføring og administration på en sikker og fleksibel måde. Tilpasset virksomhedens normale dagligdag og med vores erfaring får vi etableret det helt rigtige setup.

Få en uforpligtende snak og hør hvordan vi kan hjælpe jer!

Ring på tlf. 7930 1139, eller klik her